Om oss

ByCloetta är en del av Cloetta AB. byCloetta erbjuder ditt företag smarta och unika godislösningar till kontor, möten, events och som personliga gåvor. I några enkla steg beställer du flera av Sveriges mest älskade godisprodukter – bekvämt, smidigt och alltid direkt från Cloettas fabrik vilket garanterar gott, färskt godis. Beställningarna packas och hanteras för att anpassas efter just ditt företags behov. Med våra lösningar ser du till att skapa en godisupplevelse som är lätt att komma ihåg.

Läs mer om Cloetta, våra varumärken och vår historia här.

Så här handlar du

Så här enkelt handlar du på byCloetta:

  1. Välj typ av godis eller tillfälle. 
  2. Välj antal produkter, gå till kassan och genomför beställningen.
  3. Inom 3-5 arbetsdagar får du godiset levererat.

Frågor och svar

Kan ni hjälpa oss med skräddarsydda lösningar?

Det mesta är möjligt! Vare sig du har ett jätteevent eller vill skicka personliga hälsningar till var och en av dina kollegor. Kontakta oss på [email protected] så kan vi tillsammans komma fram till hur vi bäst löser dina önskemål.

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar. Aktuell leveranstid och fraktavgifter anges vid beställningstillfället.

Kan ni leverera utomlands?

Nej, i dagsläget levererar vi endast inom Sverige.

Vad innehåller era produkter?

Innehållsförteckning finns vid varje produkt. Vid ytterligare frågor kring innehållet i våra produkter, kontakta kundtjänst.
 

Finns inte en produkt du söker i webshopen?

Kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

Har ni tivoliförpackningar?

Jadå. Med tivoliförpackningar menar vi de stora förpackningar som vanligtvis kan vinnas på nöjesparker. Du hittar dem i webshopen! Är du intresserad som privatperson går de att köpa i någon av våra butiker. Här finner du information om var våra fysiska butiker finns.

Kan jag returnera produkter?

Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt. Se Distansavtalslagen för mer information.

Vad gör jag om något är fel på produkten som jag har köpt?

Vid eventuella fel på produkter, eller om innehållet i leveransen avviker från beställningen ska det reklameras inom 7 dagar från ankomstdatum. För reklamation kontakta byCloetta. Vi står för returfrakt efter godkänd reklamation

Välkommen till vår e-handel för företag! Är du här som privatperson, klicka på Privat så kommer du till sidan för våra fysiska godisbutiker.

Privat